Objavljeno: ned, 11. dec, 2011.

Novogodišnji ukrasi: Radost i čarolija

PODGORICA – Sezona praznika se polako bliži, a dekoracije su nezaobilazni pratioci novogodišnjeg slavlja.

ukrasi Novogodišnji ukrasi: Radost i čarolijaMnogi zanimljivi, ukrasni detalji doprinijeće da vaš dom odiše raskošnim i toplim sjajem.

Ukrasi i do ljeta?

cijene Novogodisnjhi ukrasa 09 12 2011 Aleksandar Lumovic5 292x300 Novogodišnji ukrasi: Radost i čarolijaPored obaveznog kićenja jelke (nipošto prave) i dekoracije dnevnog boravka, možete se pozabaviti i dekoracijom hodnika, dječije i spavaće sobe, kupatila, stepeništa ili vrata.

Ukrasne svjetlucave trake, svijeće, šišarke, baloni, vrhovi za jelke, novogodišnje sijalice, zvijezde i pahulje napravljene od ukrasnog papira samo su dio materijala koji će unijeti radost i duh novogodišnje čarolije u vaš dom.

- Ne slavim Novu Godinu kao praznik, ali volim to ukrašavanje kuće, čisto da malo razbije monotoniju. Ponekad ostavim i do ljeta te ukrase, volim kada se sve šareni, a najviše volim svjetlucave lampice – rekla je za Pobjedu starija Podgoričanka.

Cijene nakita

cijene Novogodisnjih ukrasi 09 12 2011 Aleksandar Lumovic9 300x264 Novogodišnji ukrasi: Radost i čarolijaU „Merkatoru Tehnike” koji se nalazi u Ulici 4. jula, možete naći veliki izbor raznoraznih ukrasa za jelke, kao i mnogih drugih koji će uljepšati vaš enterijer, ali i eksterijer ukoliko se opredijelite i za ovu varijantu. Od ponude izdvajamo: keramičke bombice čija je cijena 0,81 eura, dok se pakovanje može naći od dva i po do devet eura. Ukrasni zvončići koštaju 1,84, mali svijećnjak od jedan do osam eura. Ukrasne trake su od 0,35 do 0,81 eura, vrhovi za jelke od 0,80 do 2,50 eura, male jelkice od tri do 20 eura, lampice 6,70, a tu su i mnogi drugi zanimljivi ukrasi.

Veliki izbor novogodišnjih dekoracija možete naći i u prodavnicama „Roki Pistolato“, „Mil Pop“, „Kuća Hemije“ kao i u mnogim drugim, po sličnim, pristupačnim cijenama.
M.B.

Najnovije u rubrici