Objavljeno: ned, 11. dec, 2011.

Saobraćajna nesreća u kanjonu Morače

saobracajka default 300x180 Saobraćajna nesreća u kanjonu MoračeDvije osobe teško su povrijeđene jutros kada je njihov automobil sletio u kanjon Morače, u mjestu Bioče, na magistralnom putu Podgorica-Kolašin.

Policija je saopštila da su teško povrijeđeni B.L. (54) i D.S. (34).

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 6.30. časova.

A.Ga.

Broj komentara: 3
Vaši komentari:
 1. Slobodan Popovic kaže:

  DANIMA, GODINAMA SLUSAM BAUKE I RAZNORAZNE PRICE O OPASNOSTIMA NA PUTU KROZ KANJON MORACE.
  NE ZNAM BROJA KOLIKO SAM PUTA ISAO IZ BEOGRADA ZA PODGORICU (I ONIM STARIM PUTEM ZA MORE,PREKO SUTORMANA)VOZIO SAM I BRZO (ZA SEST SATI DO MORA) VOZIO SAM I POLAKO 10-12 SATI.
  NAJBOLJE SAM SE OSECAO SA VOZNJOM OD 7-8 SATI.ZASTO ? ZATO STO SAM CITAVO VREME BIO SKONCETRISAN SAMO NA VOZNJU.
  JEDBE SEPTEMBARSKE NOCI 1976 OD BEOGRADA DO PODGORICE STIGAO SAM ZA 4 SATA I 45minuta.DO BOLNIXE NA KRUSEVCU SA VOZILOM FORD ESKORT.NE ZELIM DA OVO MOJE PISANJE NEKO OD MLADJIH SHVATI KAO HVALISANJE. NAPROTIV SVIMA SAVETUJEM UMERENU I SIGURNU VOZNJU.HTEO SAM RECI DA JE PUT ODLICAN, ZA ONOGA KO POSTUJE KONFIGURACIJU TERENA SA SVOJIM SITNIM ZAMKAMA (POJAVA VODENIH TRAKA U POPRECNOM DELU PUTA. NA PUT KRENUTI ISPAVAN I ODMORAN. SVI KOJI POLAZE NA TAJ PUT OD BEOGRADA,N.SADA SUBOTICE I DR. ODMORNI PRODJU RAVNI DEO DO CRNE GORE. TADA NASTUPAJU KRIVINE NEPOZNAVANJE TERENA I PRILICNO OPALA KONCETRACIJA. TADA JE DOVOLJNO DA SE PRIPALI CIGARETA,TRAZI STANICA NA RADIJU,ILI MOBILNI POZIV I NESRECA JE GOTOVA.MENI SU NEKA OGRANICENJA BRZINE DO 70km.CUDNA,SEM KROZ NASELJENA MESTA. PORUKA SVIM VOZACIMA: VOZITE PAMETNO,BISTRE GLAVE,ISPRAVNIM KOLIMA, A POLICIJA BI MOGLA DA TOLERISE PREKORACENJE BRZINA ZA 10% ZA BRZINE DO 90km.(VOZNJA PO SUVIM I ZDRAVIM KOLOVOZIMA). PUTARI DA DOBRO ODRZAVAJU I OBELEZAVAJU PUTEVE. OVO POSEBNO VAZI NA MESTIMA RASKRSNICA.IMA DOSTA RASKRSNIXA DA NE ZNATE DA LI DA IDETE DESNO ILI LEVO.ZAO MI JE STRANCE,POSEBNO NOCU. HVALA! NA PROSTORU. VOZACIMA S R E C N O !

  • biodrag kaže:

   umjesto da apelujes na sporu voznju,ti trazis i da se tolerise 10%. cus stigo za 4 sata i 45 minuta

 2. Vladimir C kaže:

  Molim moderatora da zabrani komentare velikim slovima, sto je praksa u medjunarodnoj zajednici.

Najnovije u rubrici