Objavljeno: pet, 18. maj, 2012.

Kolašin: Treba što prije otvoriti „Lipku”

KOLAŠIN – Na sjednici Koordinacionog tijela za pripremu ljetnje turističke sezone, koja je u četvrtak održana u Podgorici, bilo je riječi i o zaključanom hotelu „Lipka”.

Kolasin LIPKA 300x173 Kolašin: Treba što prije otvoriti „Lipku”Lokalnu upravu Kolašina predstavljao je Luka Medenica, sekretar Sekretarija za privredu i finansije  koji je upoznao prisutne sa problemom ovog hotela, jednog od najprestižnijih na sjeveru Crne Gore.

Medenica nam je potvrdio kako su se svi složili da zbog značaja i tradicije hotela „Lipka” treba preduzeti sve kako bi što prije počeo da radi.

- Upoznao sam predsjedavajuće sa ovim problemom o kojem su i oni imali informacije iz medija. Niko nije imao do sada komunikaciju sa menadžmentom ili vlasnicima hotela. Dogovoreno je da se što prije ostvari kontakt sa njima. Svi su insitirali na tome da hotel treba što prije otvoriti, a probleme rješavati u hodu – kazao je Medenica.

Dr. Drašković

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. Kolasin kaže:

    Neka Luka nije Lipka drzavnaimovina.Oni ce je otvoriti samo ako hoce,a tebi je dobro makar bila ona zatvorena zauvijek jer si citav zivot na drzavnim jaslama..

Najnovije u rubrici