Objavljeno: uto, 28. avg, 2012.

Četiri osobe uhapšene po međunarodnim potjernicama

PODGORICA  – Pavelina Drašković (49), rođena u Pljevljima i Jugoslav Kocis (27), rođen u Apatinu uhapšeni su u Hrvatskoj po međunarodnim potjernicama koje je raspisao Nacionalni centralni biro Interpol-a Podgorica. 

interpol logo 300x168 Četiri osobe uhapšene po međunarodnim potjernicamaPodgoričanin Zdravko Delibašić (47) uhapšen je u Srbiji, dok je Spasoje Banjac (25), rođen u Klini uhapšen u Crnoj Gori. Delibašić je uhapšen po međunarodnoj potjernici koju je raspisao Nacionalni centralni biro Interpol-a Bern.

Pavelina Drašković se potražuje po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju, radi izdržavanja zatvorske kazne od četiri mjeseca zbog krivičnog djela posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Jugoslav Kocis se potražuje po naredbi Osnovnog suda u Kotoru radi izdržavanja kazne zatvora od šest mjeseci zbog krivičnog djela prevara.

Presudom Osnovnog suda u Podgorici Zdravko Delibašić je osuđen na šest mjeseci zatvora zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Spasoje Banjac se potrazuje na zahtjev kantonalnog suda u Argau zbog krivicnog djela razbojnistvo.

A. Ga.

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. srele kaže:

    Za sta sve nasi sudovi izdaju Interpolove potjernice,majko moja!Pa oni se sprdaju sa ovom organizacijom!Misle da ce biti u plusu pred Evropom ako imaju sto vise potjernica!Ne znaju ,jadna im majka da je to samo minus za Crnu goru,kad sva Evropa vidi da od “mrtvih”,620.000 stanovnika ima toliko “kriminalaca”.U inostranstvo kad cuju Crnogorac,to je sinonim za kriminal,vjerujte, a to je produkt upravo ovoga o cemu pisem!Pozdrav iz jedne Evropske zemlje!

Najnovije u rubrici