Objavljeno: sub, 01. sep, 2012.

Mojkovčanin Zoran Knežević (46) pronađen mrtav

MOJKOVAC – Beživotno tijelo Mojkovčanina Zorana Kneževića (46) , pronađeno je, u subotu ujutru, dvadesetak metara od njegove kuće, u mjestu Đurove krlje, kod  Mojkovca, sa povredama po tijelu i glavi, nanesenim oštrim predmetom, što ukazuje da se, radi o ubistvu, saopštila je Uprava policije Crne Gore, bez iznošenja drugih detalja, u cilju istrage.

u blizini mjesta gdje je pronadjeno tijelo u 300x224 Mojkovčanin Zoran Knežević (46) pronađen mrtavTijelo su primijetili rukometaši, prilikom redovnog jutarnjeg kondicionog treninga, i odmah obavijestili policiju, potvrdili su nam u klubu. Nalazilo se među bukovim stablima, u blizini kuće.

Policija je odmah pokrenula intenzivnu istragu, kako bi rasvijetlila ovo ubistvo, koje je, svojom brutalnošću, šokiralo Mojkovčane. Tokom čitavog dana pretraživala se svaka stopa terena, u širokom krugu oko kuće ubijenog. Oko 15,30 sati, na mjesto ubistva stigla je i ekipa Forenzičkog centra iz Danilovgrada. Uviđaj su obavili viši državni tužilac, Rifat Hadrović, i njegov zamjenik, Rasim Jašarević, sa pripadnicima mojkovačke policije.

Knežević nije bio zaposlen ni oženjen. Živio je sam, skromno, od poljoprivrede, u prvom redu stočarstva. U Mojkovcu niko ne može ni da pretpostavi šta bi mogao biti motiv ubistva.

R.Ć.

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. Zvizdoje kaže:

    A sta je sa ubicom – ubicama? One budvanske bombase otkrse ekspresno, jos se sa tim zore, a sta je sa ubicama ovog mirnog covjeka?

Najnovije u rubrici