Objavljeno: sri, 12. sep, 2012.

Ministarstvo sigurnosti BiH demantovalo tabloid Vijesti

SARAJEVO – Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine demantovalo je u srijedu tvrdnje tabloida Vijesti koji izlazi u Podgorici prema kojima je ministar Sadik Ahmetović izjavio da je Naser Keljmendi, čija je imovina u srijedu pretresena, u Crnoj Gori.

- Mi nemamo ta saznanja ali u svakom slučaju policijske agencije BiH sarađivaće sa crnogorskom policijom vezano za ovu akciju tako ako se nešto eventualno utvrdi mi ćemo zvanično to saopštiti. Za sada nema zvaničnih potvrda – rekao je portparol Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine Admir Malagić Pobjedi. Dodao je da službe bezbjednosti Bosne i Hercegovine nemaju saznanja o tome gdje se Keljmendi nalazi te da stoga sumnja da je ministar mogao reći to što tabloid Vijesti tvrdi da je rekao. Admir Malagić je rekao Pobjedi da “ministri Ahmetović i Brajović imaju večeras trilateralni sastanak” i da će na konferenciji za medije biti saopštene pouzdane informacije ako ih bude. Prethodno su tvrdnje tabloida Vijesti demantovali i MUP Republike Srpske i Uprava policije Crne Gore.

vijesti 2012 09 12 keljmendi tvrdnja da je u cg 2 Ministarstvo sigurnosti BiH demantovalo tabloid Vijesti

Tabloid Vijesti je objavio u srijedu na svom portalu da je ministar Sadik Ahmetović navodno izjavio da je Keljmendi u Crnoj Gori, ali pri tome nije objavljena navodna izjava kao ni informacija u kojoj prilici je i kada ministar izjavio to što tabloid Vijesti tvrdi da je izjavio.

G.V.

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. Pero Banjovic kaže:

    Ako tolika policija ne može da zna gdje je čovjek koji je u svijetu osumnjičen za organizovani kriminal, onda teško da to mogu znati Vijesti. Tabloid sve dublje tone, živjela Pobjeda

Najnovije u rubrici