Objavljeno: čet, 13. sep, 2012.

Nikšićanin uhapšen sa 100 grama heroina

PODGORICA/NIKŠIĆ – Službenici Odsjeka Uprave policije  za borbu protiv droge i krijumčarenja juče su uhapsili M. M. (50) iz Nikšića kod kojeg je pronađeno oko 100 grama heroina.

13 septembar heroin 01 Nikšićanin uhapšen sa 100 grama heroinaProtiv njega je danas podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Predat je Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako je saopštila Uprava policije, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, obavljen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje u Morakovu kod Nikšića koristi osumnjičeni.

Navodi se da je kod njega je pronađeno devet kesica sa materijom za koju se sumnja da je heroin dok je u njegovoj neposrednoj blizini pronađena je i torbica sa dva pvc pakovanja sa istom materijom, digitalna vaga, metalna kašika, makaze, upaljač i više praznih pvc kesica.

Pretresom stare i napuštene kuće M. M, u tegli sakrivenoj u zidu, otkriveno je još jedno pvc pakovanje sa drogom. Ukupna količina pronađene materije je oko 100 grama i ona će biti poslata na vještačenje u Forenzički centar, saopštili su iz policije.

Rd. P. 

Najnovije u rubrici