Objavljeno: pon, 24. sep, 2012.

Od „Mulen Ruža“ do Tivta

Za sve plesače, takmičare, instruktore, nastavnike, trenere…, ma, za sve ljubitelje pokreta, tivatski Plesni studio „Enigma“ priprema radionicu, kojoj će malo ko odoliti. Virtuoz igre i pedagog plesa, Aleksandar Josipović, po prvi put će, od 19. do 21. oktobra, biti predavač u Crnoj Gori.

od mulen ruza do tivta aleksandar josipovic predavanje 300x202 Od „Mulen Ruža“ do TivtaManje upućenima na znanje: višestruki prvak Srbije Jugoslavije, šampion Mediterana koji se izborio za mjesto u samom svjetskom vrhu, načinio je korak više i cijenjeni je pedagog, koji je svoja znanja prenosio na brojnim plesnim radionicama u Francuskoj, Sjedninjenim Američkim Državama, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Holandiji, Finskoj, Španiji…

Dugogodišji solista „Mulen ruža“, najpoznatijeg kabaretskog šou programa na svijetu, studirao je plesnu pedagogiju u Parizu, danas je asistent prof. dr Ruud Vermeij- a, a na tu temu je objavio knjige „Lets dance- nove metode u plesnoj pedagogiji“, „Da li ste za ples?“ i „Život je igra, zato igraj pametno“, koje su preporučena od strane UNESCO- a, u kome je on član Međunarodnog odbora za ples.

Joksimović će tokom boravka u Tivtu raditi i sa najmlađim članovima „Enigme“, a biće upriličena i promocije njegovih knjiga.

Pomoć u organizaciji plesne radionice „Enigmi“ pružaju Opština Tivat, kompanija „Adriatic Marinas, u čijim će se prostorijama i odvijati radionica,  HTP „Mimoza“, lokalna turistička organizacija i Centar za kulturu.

Slavko Krstović 

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. Aleksandra Miletic kaže:

    Postovani Slavko, nije Joksimovic, nego JOSIPOVIC. Visestruki prvak, sampion i nadasve Covek, je ekspert u svojoj oblasti. Ako mu vec ukazujete toliko postovanje, bar udostojite sebe i citaoce da mu ne pogresite prezime. Hvala.

Najnovije u rubrici