Objavljeno: ned, 30. dec, 2012.

Kiša metaka u Vasovića, trojica uhapšena

Pucnjava se dogodila ispred diskoteke „Club 29“. Zbog sumnje da su počinili ubistvo uhapšeni Goran Vešović (32) i Darko Milošević (34) i Petar Vujović (26)

BERANE – Zoran Vasović (41) iz Berana ubijen je iz vatrenog oružja juče oko tri ujutro ispred diskoteke „Club 29“. U pucnjavi su ranjeni Anđela Obradović (19) i Nikola Vuksanović (25). Kako je potvrđeno iz policije, zbog sumnje da su ubili Vasovića i ranili još dvije osobe uhapšeni su Beranci Goran Vešović (32) i Darko Milošević (34) i Petar Vujović (26).

Mjesto ubistvo u Beranama u 300x193 Kiša metaka u Vasovića, trojica uhapšenaKako saznajemo, Vasović je bio u diskoteci koju je u društvu Vuksanovića i Obradovićke napustio oko tri sata. Ispred diskoteke su ih sačekali Milošević, vlasnik diskoteke, i Vešović.

Milošević je, prema nezvaničnim informacijama, zapucao u pravcu Vasovića, koji je pao, a nakon toga mu je, kako se sumnja, prišao Vešović i pogodio ga sa tri hica. Tom prilikom su povrijeđeni  Obradovićka i Vuksanović.

Kako su nam rekli u beranskoj bolnici, Obradovićka je ranjena u potkoljenicu, a Vuksanović je zadobio prostrelnu ranu skočnog zgloba. Oboje su van životne opasnosti.

O eventualnim motivima obračuna u Beranama su se mogle čuti različite verzije. Niko sa sigurnošću ne može reći da li je ubistvu prethodila svađa ili je ubistvo posljedica ranijih razmirica.

Beranska policija saslušala je juče veliki broj lica, a uzeti su i tragovi koji će biti predmet vještačenja.

Uhapšeni će u ponedjeljak uz krivičnu prijavu biti predati Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Zoran Vasović, koji je otac četvoro maloljetne djece, biće sahranjen u ponedjeljak na seoskom groblju u Trepči.  

V. J.

Najnovije u rubrici