Objavljeno: pon, 27. maj, 2013.

Saobraćajna nesreća na putu Žabljak-Šavnik: Troje poginulih, troje povrijeđenih

Marko Ignjatović (25), Neda Popović (26) i Nada Kakašić (54) iz Srbije poginuli su, teško povrijeđen Žabljačanin Milinko Ćosović (31), a povrede zadobio i bračni par iz Srbije Biljana (51) i Zoran (54) Jovović

ŽABLJAK – Tri srpska državljanina Marko Ignjatović (25), Neda Popović (26) i Nada Kakašić (54) poginula su sinoć oko 19 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Žabljak – Šavnik, kod tunela Ivica. Teško je povrijeđen Milinko Ćosović (31) iz Žabljaka koji je zbog krvarenja u mozgu i preloma butne kosti prevezen u Klinički centar Crne Gore i život mu je u opasnosti. Lakše je povrijeđen bračni par iz Srbije Biljana (51) i Zoran (54) Jovović, koji su zadržani u pljevaljskoj bolnici.

2010 12 15 DRU F STRxx V01 R tunel ivica sa zabljacke strane 13 Saobraćajna nesreća na putu Žabljak Šavnik: Troje poginulih, troje povrijeđenih Kako saznajemo u policiji, do sudara vozila „pasat“, registarskih oznaka NK AF 685, kojim je upravljao Ćosović, i „fiata“, oznaka NS 018 DM, u kojem je bilo pet osoba, došlo je iz za sada neutvrđenih razloga. Vozila su se sudarila na izlazu iz tunela.

Uviđaj je obavila šavnička policija, a saobraćaj je na tom dijelu puta bio u prekidu više sati.

A.Ga.

 

Najnovije u rubrici