Objavljeno: pet, 26. jul, 2013.

Tivat: Novi objekat „Montefisha“

TIVAT – Preduzeće „Montefish“, koje se bavi ulovom, uvozom, pakovanjem i distrubucijom ribe i plodova mora, otvorilo je u naselju Dumidran novi poslovni objekat površine oko 500 kvadratnih metara.

Novi poslovni prostor, uređen po visokim evropskim standardima, ima uz odjele maloprodaje i veleprodaje ugrađeno tunelsko zaleđivanje kapaciteta 1.000 kilograma, skladišta za 250 tona zaleđene i 10 tona svježe ribe, a u njemu će se dnevno moći obrađivati 5 tona ribe.

novi objekat montefisha dio zaposlenih ispred novog objekta Tivat: Novi objekat „Montefisha“

Jedna od vodećih firmi u Crnoj Gori u oblasti trgovine svježom i zamrznutom ribom na veliko i malo ima namjeru da svoje poslovanje proširi i van granica Crne Gore, a u tome će joj preporuka biti i dozvola iz Brisela, koju trebaju dobti narednih dana. „Karakteriše nas efikasna, brza i kvalitetna usluga, što potvrđuje HACCP sertifikat i rad po standardu ISO 9001“, izjavio je na sinoćnom otvaranju novog objekta vlasnik preduzeća, Dejan Krstović.

„Montefish“ je osnovan 2001. godine, zapošljava dvadesetak radnika, a pored objekta u Dumidranu posjeduje i poslovni prostor na Trgu Magnolija u kome se kupcima  nudi preko 700 artikala, od ribe, morskih plodova i školjki do začina i vina koji „idu“ uz ribu. Veleprodajni ogranak snabdijeva brojne hotele, ugostiteljske objekte i trgovine duž našeg primorja, a na listi stalne klijentele su i vlasnici super luksuznih jahti usidrenih u marini Porto Montenegro.

Slavko Krstović 

Najnovije u rubrici