Objavljeno: pon, 29. jul, 2013.

U Pljevljima otvoren market „Voli“: Posao za 61 radnika

PLJEVLJA – Otvaranjem modernog prodajnog objekta, opština Pljevlja postala je 12. u kojoj posluje kompanija „Voli.“ Objekat  je površine 1.800 kvadratnih metara, od čega 1.000  zauzima prodajni prostor. Otvaranjem „Volijevog“ marketa u Pljevljima zapošljen je 61 radnik.

-        To je veoma bitno za ovu opštinu i našu kompaniju kojoj je želja da zadrži lidersku poziciju u Crnoj Gori. Ovo je 19. godina otkad je kompanija počela da radi, a ovaj objekat je jedan od najuslovnijih u Crnoj Gori – rekao je na svečanosti u Pljevljima vlasnik „Volija“ Dragan Bokan.

2013 07 29 CGO T STR xx V01 Z VOLI PLJEVLJA U Pljevljima otvoren market „Voli“: Posao za 61 radnika

On ističe da će „Voli“ pomoći jačanju konkurencije, ali da njegova kompanija neće koristiti svoju jačinu niti rušiti tržište.

-        Siguran sam da će ovaj objekat doprinijeti boljoj usluzi, boljem asortimanu, da ćemo pojačati  konkurenciju. Mi ćemo raditi i ponašati se tržišno, tako da sve trgovine i u Pljevljima i u Crnoj Gori mogu funkcionisati. Svakako da i oni i mi moramo biti iz godine u godinu sve odgovorniji i na taj način pojačavati konkurenciju i kvalitet kakav zaslužuju stanovnici Pljevalja i Crne Gore – zaključio je Bokan.

On je zahvalio lokalnoj upravi na usluzi pri renoviranju objekta koji će doprinijeti modernijem izgledu grada. Takođe, izrazio je zadovoljstvo što će otvaranjem marketa u Pljevljima kompanija ,,Voli“ donijeti kvalitet i dio standarda koji imaju Podgorica, Bar, Nikšić, Herceg Novi.

Predsjednik opštine Pljevlja Miloje Pupović kazao je da su od kompanije ,,Voli“ dobili veliki market po evropskim i svjetskim standardima.

- Market će za Pljevlja mnogo značiti,  svaki zapošljeni je dobrodošao. Uvode se novi standardi, iako nije u samom centru grada, ali će sigurno imati svoju klijentelu. Vjerujemo da će uticati na ostale trgovine i da će se time standardi podići, kao i da će drugi morati da spušte cijene i rade onako kako se radi u ovoj kompaniji – rekao je Pupović.

Investicija je koštala 1,1 milion eura.

Kompanija „Voli“ je za 19 godina rada otvorila 46 objekata u Crnoj Gori i zaposlila 1.600 radnika.

A.S.

Broj komentara: 2
Vaši komentari:
  1. Ivan kaže:

    Bas lijepo. Nego kada ce te vi otvoriti neku fabriku?

  2. STA RECI kaže:

    Sve pohvale na novo otvorenom objektu.Voli se otvorio a neki ce ubrzo zatvoriti svoje objekte.U Pljevljima cirkulise isti broj ljudi ,sa novim PDVom i Volijem neko ce da odpadne(kupvna moc slabi).Na stalazama Volija ima li CG artikala barem 10% sto moze biti mjerilo nase proizvodnje i rada….????

Najnovije u rubrici