Objavljeno: ned, 01. sep, 2013.

Sergej Ćetković u subotu veče održao koncert u Podgorici: Čarolija za kraj turneje

Kao specijalni gost nastupio italijanski pjevač Sal da Vinči i Maja Sar, pjevačica iz Bosne i Hercegovine

PODGORICA – U subotu veče je crnogorski muzičar Sergej Ćetković na ispunjenom Stadionu malih sportova u Podgorici spektakularnim koncertom spustio  zavjesu na uspješnu crnogorsku turneju. Od prvih do posljednjih taktova pružala se i uzvraćala ljubav. Ćetković je otvorio dušu, a publika mu je pokazala koliko to cijeni. Pjevali su horski, iz duše i pokazivali srcima koja su oblikovali rukama koliko ga vole.

Sergej Cetkovic koncert 3108 2013 Mara Babovic 001 .jpg Sergej Ćetković u subotu veče održao koncert u Podgorici: Čarolija za kraj turnejeKao da to nije bilo dovoljno, u jednom trenutku stadionom se zaorilo – Volimo te, Sergej! Koncert je u 21.00 otvorio pjesmom ,,Treba mi tvoga osmijeha“.

- Dobro veče, moja Podgorice! Ama baš svaki put ista priča u ovom gradu. Uvijek trema. Zašto? Kad ste ovako divni. Najbolji – obratio se Sergej na početku koncerta publici.
Čarobno veče, uz izvrsni bend, upotpunio je specijalni gost, italijanski pjevač i glumac, Sal da Vinči, koji je sa Sergejem i publikom otpjevao numere ,,Pogledi u tami“ i ,,Karuzo“.

Sergej Cetkovic koncert 3108 2013 Mara Babovic 002 .jpg Sergej Ćetković u subotu veče održao koncert u Podgorici: Čarolija za kraj turnejePored Sala, kako kaže Sergej u posljednji čas javila se njegova prijateljica iz Bosne i Hercegovine pjevačica Maja Sar. Otpjevali su „Ako te nije pronašla ljubav“.

-  Obično kada pričaju o Podgoričanima, kažu – Ah, oni su sirovi. Ali, neka žene kažu. Ovdje pokazuju toliko emocije. Evo jedne pjesme, ali prave za Podgoričane – „Prokleta bila“ – našalio se Sergej.

- Koncert su iza bine pratili Sergejeva supruga Kristina sa djecom i supruga i prijatelji italijanskog pjevača.

Dva minuta slave za Moniku

Sergej Cetkovic koncert 3108 2013 Mara Babovic 003 .jpg Sergej Ćetković u subotu veče održao koncert u Podgorici: Čarolija za kraj turnejeA svoja dva minuta slave imala je djevojka iz publike po imenu Monika, koja je željela to vrijeme da iskoristi kako bi zapjevala sa Sergejom.

- Zamisli, sredila se, super izgledaš, kad tamo, s druge strane, on i njegova djevojka – kazao je Sergej Moniki nakon čega je uslijedila numera „Da l’ me oči varaju“.

B.Radonjić

Foto: M. Babović

Najnovije u rubrici