Objavljeno: ned, 29. dec, 2013.

Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Pobjednica prvog serijala muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Ana Kokić, odluka je publike. Ona je osvojila 25.000 eura, koje su proslijeđene maloj Srni Sedmak, zajedno sa novcem od SMS poruka.

ana kokic Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

- Sad ćemo da dočekamo praskozorje. Svi ste pobjednici. Želim da vam se zahvalim što ste veliki ljudi i profesionalci. Volela bih da mi priuštite zadovoljstvo da se i nakon ovog šoua družimo – obratila se pobjednica ostalim takmičarima.

Ana je potom izvela najzahtjevniju tačku večeri, u potpunosti prenijevši nastup Pink sa prošlogodišnje dodjele američkih muzičkih nagrada u pjesmi ,,Try“.

- Ovo je nešto najbolje što sam ikada video u muzičkom šoua. Ako ima imalo pravde i mozga među ljudima, ti ćeš večeras pobediti – oduševljen je bio Ivan Ivanović.

Marija je kazala da je Ana najveće iznenađenje ovog šoua. Katarina se pridružila rekavši da je to najspektakularniji nastup koji je vidjela i da je Ana zaslužila pobjedu.

sara jovanovic1 Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Sara Jovanović bila je druga. Kako je kazala, ušla je u ovaj šou kao pjevačica i željela da se tako predstavi u finalu. To je učinila na najbolji način, izvedbom pjesme ,,Bleeding love“ Leone Luis.

- Ti se jedan od najvećih vokala koje sam ikada čula – prokomentarisala je Katarina Radivojević.

aleksa jelic Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Treći je bio pjevač Aleksa Jelić, koji je imitacijom Madone u pjesmi ,,Vogue“ pokazao zašto je, kako je kasnije kazao član žirija, voditelj Ivan Ivanović, najkompletniji i najsvestraniji takmičar ove emisije.

- Šou kao da je pravljen za tebe – bili su saglasni Ivanović, glumica Katarina Radivojević i pjevačica Marija Mihajlović.

boris milivojevic Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Četvrto mjesto pripalo je glumcu Borisu Milivojeviću, koji se odlučio za svoj fah, pa se tako publici predstavio imitacijom Lepog Miće u numeri ,,Za Beograd“, iz filma ,,Ko to tamo peva“. Društvo na sceni pravio mu je upravo Lepi Mića.

- Svojim nastupima dao si dozu ironije i humora, koji niko od ostalih takmičara nije – rekla je Marija Mihajlović.

knez Ana Kokić pobjednica je šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez bio je odličan u numeri Lenija Kravica ,,Are you gonna go my way“, ali to nije bilo dovoljno. Bio je peti.

- Hoću da ti se zahvalim. Ovaj šou ne bi bio takav, da ti  nisi bio tu – kazala je Knezu Marija Mihajlović.

U muzičkom dijelu, Mirna Radulović premijerno je predstavila prvi singl sa novog albuma, ,,Slušaj dobro“, u kostimu poput onog Jelene Karleuše u spotu ,,Krimi rad“. Zatim su se na sceni pojavile Goca Tržan i Katarina Radivojević i otpjevale ,,Cigani lete u nebo“. Tamara Dragičević u revijalnom dijelu imitirala je Kajli Minog u pjesmi ,,Can’t get you over my head“. Željko Šašić otpjevao je ,,Posle devet godina“ grupe ,,Alisa“ sa Marijom Mihajlović. Snežana Babić Sneki i Zile izveli su numeru ,,Yalla bina yalla“ Ištar i ,,Alabine“. Šlag na tortu bio je fantastičan nastup Skaja Viklera i Ivana Ivanovića u ulozi anđela i đavola iz filma ,,Mi nismo anđeli“. Izveli su numeru ,,Čekala sam“.

B. R.

Broj komentara: 1
Vaši komentari:
  1. KLOVN SMEHULJKO kaže:

    Anin nastup sam doziveo kao neku pustolovinu iz filma Indiana Jones, gde on pronalazi u nekom tajnom zamku ogromni zeleni dijamant. E pa Ana Kokic je taj neotkriveni zeleni dijamant. Ono sto je pokazala je svetski talenat. Mislim da srpska javnost i muzicka scena duguje ogromnu zahvalnost emisiji Tvoje lice zvuci poznato, jer je ona otkrila kakvi sve neiskorisceni dijamanti leze u nasim pevacima. Posebno sam odusevljen nastupima Alekse Jelica i Borisa Milivojevica. E ovakve emisije treba da potencira nas javni drzavni servis i Ministarstvo kulture i obrazovanja, da edukuje i obrazuje mlade o nekim pravim umetnickim vrednostima. Tuzan sam sto u Srbiji dominira uglavnom folk muzika, a zabavna, pop i rok muzika gotovo da i ne postoji. Velika stvar se desila pre neko vece u Srbiji i jos jednom sve pohvale i cestitke za organizatore ove emisie. Braaaaaaaaaaaavo.

Najnovije u rubrici